TreeWell

Biologiskt system för effektiv rening av avloppsvatten

TreeWell

TreeWell är ett helt biologiskt system för effektiv rening av avloppsvatten och starkt förorenat vatten, där också vattnet kan återanvändas i ett slutet kretslopp. Denna lösning är mycket väl anpassad till känsligare miljöer, där hög skyddsnivå råder. Anläggningen är avsedd för fastigheter och större samfälligheter med upp till 4 hushåll per anläggning. TreeWell kan byggas ut i moduler och lätt anpassas till större näringsverksamheter som Ekogårdar, kursgårdar och restauranger som vill hålla en hög miljöprofil. TreeWell finns i två storlekar:

TreeWell Original

En gemensamhetsanläggning för upp till 4 hushåll vilket inkluderar en doserings-/uppsamlingstank samt efterpolering. TreeWell Original är också bas i individuella projekt och speciallösningar, anläggningen kan kombineras på en mängd olika sätt för att ge optimal effekt. Varje tank är 200 cm i diameter, höjden 200 cm och volymen per tank är 6 m³.

TreeWell Home

Enskilt avlopp för 1-2 fastigheter vilket inkluderar doserings-/uppsamlingstank. Varje tank är 200 cm i diameter, höjden 100 cm och volymen per tank är 3 m³.

Intresserad? Gör en offertförfrågan

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi med en offert.

    TREEWELL FAMILY · kapacitet 1 hushållTREEWELL HOME · kapacitet 2 hushållTREEWELL ORIGINAL · kapacitet 4 hushåll

    *Glöm inte fylla i fält markerade med en asterisk